Alışveriş Sepeti
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Ashnan Panko Japon Ekmek Kırıntısı 250 gr Yerli Üretim
Panko Japon Ekmek Kırıntısı Et, balık, köfte veya sebzeleri kızartırken daha çıtır olması ve hoş görünmesi amacıyla kullanılan bu ekmek kırıntısı “Panko” ismi ile anılan Japon mutfağına özgü bir malzemedir. Kızartmalarda kullanılan ve et gibi ürünleri batırdığımız sosları kalınlaştırmak için de kullanılır.
Kullanım önerileri:
Panelemek istediğiniz ürünü az tuz ve toz biber karıştırdığınız una bulayın.Çırpılmış yumurtanın içine batırın ;her tarafına eşit miktarda panko serpiştirin ve elinizle hafifçe bastırın. Dilerseniz panko’yu baharat ile zeginleştirebilirsiniz. Fritözde veya bol miktarda yağı kızdırdığınız tavada kızartın.
YERLİ ÜRETİM
MENŞEİ : TÜRKİYE